essay-online

Zupa:

Barszcz czerwony (czysty)
na suszonych grzybach z uszkami

Przystawki zimne:

Śledź w oleju

Karp w galarecie

Przystawki ciepłe:

Krokiety z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami
z ciasta pół kruchego

Dania główne:

Karp w śmietanie

Bigos

Napój:

Kompot z suszu

Cena kolacji: 30zł/os.

Zupa:

Barszcz czerwony (czysty)
na suszonych grzybach z uszkami

Przystawki zimne:

Śledź w oleju z cebulką

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa

Przystawki ciepłe:

Bigos z wędzoną śliwką

Paszteciki z kapustą i grzybami
z ciasta pół kruchego

Dania główne:

Karp smażony w śmietanie

Pierogi z kapustą i grzybami

Napój:

Kompot z suszu

Deser:

Szarlotka

Cena kolacji: 40zł/os.

Zupa:

Barszcz czerwony (czysty)
na suszonych grzybach z uszkami

Przystawki zimne:

Śledź pod pierzynką

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa

Schab pieczony ze śliwką

Przystawki ciepłe:

Bigos z wędzoną śliwką

Paszteciki z kapustą i grzybami
z ciasta pół kruchego

Łazanki

Dania główne:

Karp smażony w śmietanie

Pierogi z kapustą i grzybami

Krokiety z kapustą i grzybami

Napój:

Kompot z suszu

Deser:

Szarlotka

Kutia

Dodatki:

Pieczywo

Cena kolacji: 60zł/os.